Pendik Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetlerinde verimli ve nitelikli iş üretme anlayışıyla, ilçemizde her yönden en üst seviyede hizmet memnuniyeti sağlayarak Türkiye´de Rehberlik ve Araştırma Merkezleri içerisinde öncü ve lider olmak.

Misyon: Hızla değişen ve gelişen günümüz dünyasında eğitimin artık ayrılmaz bir parçası olan ve öğrenci kişilik hizmetleri bağlamında değerlendirilen Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ile Özel Eğitim Hizmetlerini ilçemiz eğitim sistemleri içerisinde etkin hale getirip kaliteyi arttırarak; çağdaş, kendini gerçekleştirmiş, özgüveni yüksek ve nitelikli insan profili oluşturmak amacıyla bu hizmetlerden öğrencilerimiz ve tüm velilerimizin maksimum düzeyde faydalanmasını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Yaz Dönemi: 08:30- 17:00 Kış Dönemi: 08:30- 17:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0216 482 8898

WEB - https://pendikram.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mah. Cumhuriyet Bulvarı No 32/2 Pendik / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Yenişehir Mh. Cumhuriyet Bulv. NO:32/2 PENDİK/İSTANBUL

Adres - Yenişehir Mah. Cumhuriyet Bulvarı No 32/2 Pendik / İSTANBUL

Ulaşım _Pendik merkezden Okan Üni. dolmuşları, KM27 ve 132K İETT otobüsleri Erol Türker İlkokulu durağında inilerek direkt ulaşım sağlanmaktadır. _Pendik Köprüsünden KM25 İETT otobüsü ile Erol Türker İlkokulu durağında inilerek direkt ulaşım sağlanmaktadır. _Ayrıca M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattının Kurtköy durağında indikten sonra Sultanbeyli-Kurtköy dolmuşlarına aktarma yapılıp, Erol Türker İlkokulu durağında inilerek de ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz ilçe merkezimize 16 km, il merkezimize 55 km uzaklıktadır.